Naše storitve

Popravila oblačil


V Šiviljstvu Beti nudimo vse šiviljske storitve za vaša oblačila. Nudimo krajšanje in daljšanje vaših oblačil, ožanje oblačil, širjenje oblačil, robljenje oblačil, krpanje oblačil, originalni rob oblačil ter menjavo vseh vrst zadrg na hlačah, jopah, bundah, plaščih, srajcah in drugih oblačilih.


Popravila oblačil za posebne priložnosti


Posebno pozornost v našem salonu namenjamo popravilom oz. predelavam oblačil za posebne priložnosti, kot so poroke, birme, obhajila, maturanski plesi in za vse ostale tovrstne priložnosti. Pri sami predelavi vam svetuje strokovnjakinja z več kot 25 let izkušenj.


Druge šiviljske storitve


V našem salonu izvajamo tudi popravila oz. predelave vaših starejših priljubljenih oblačil, ki bi jim želeli dati nov pečat oz. obuditi spomine. Pri popravilu oz. predelavi vam nudimo strokovno svetovanje.


Robljenje zaves


Za vašo kuhinjo, dnevno sobo, spalnico, otroško sobo ali katerikoli drug prostor vam nudimo storitev robljenja zaves, s katerimi bo vaš prostor zasijal v polnem sijaju.


Izdelava ženskih kril po meri


Šiviljstvo Beti vam nudi tudi šivanje ženskih oblačil po meri. Poseben poudarek dajemo na šivanju ženskih kril, pri čemer prisluhnemo vsem vašim željam glede vrste materiala, barve materiala ter samega kroja krila. Izdelujemo krila za vsakdanje priložnosti, kot tudi za posebne dogodke.


Kemično čiščenje


V Šiviljstvu Beti poleg vseh naštetih storitev sprejemamo tudi vse vrste moških, ženskih in otroških oblačil za kemično čiščenje. Sprejem in oddaja oblačil poteka v našem salonu na Opekarski 15 v Ljubljani (Delovni čas) V primeru večjih naročil je prevzem oblačil možen tudi izven delovnega časa po predhodnem dogovoru.

So vaša oblačila

potrebna čiščenja,

popravila,

morda predelave?

Kontaktirajte nas